SHIPPING POLICY

Wij doen zorgvuldig ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18 uur worden geplaatst, proberen wij de volgende dag nog te verzenden. Het lukt ons echter niet altijd om dit te realiseren,  sommige producten zijn namelijk niet in voorraad en dit kan de levering vertragen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Leveringen verlopen via de post, over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten:

Belgie:          €7,00

Nederland:    €9,00

RETURN & EXCHANGE POLICY

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling terug wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg  de website voor de exacte tarieven van uw vervoerder. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangen van uw retour terugstorten mits het product in goede staat door ons ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorrekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is, in de originele verpakking.

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met b.build.0301@gmail.com . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.